ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ

ΑΜΕΣΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ

─ Να λυθεί τώρα το θέμα της μεταφοράς των μαθητών στα σχολεία τους.

─ Ούτε ένα ευρώ από την τσέπη των γονιών για τη λειτουργία του σχολείου.

─ Έκτακτη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών. Δωρεάν πετρέλαιο , ρεύμα στα σχολεία.

─ Όχι στην χρεοκοπία των σχολείων. Όχι στα «έξυπνα», «νέα» σχολεία των πολυεθνικών. Ναι στο σχολείο που θα καλύπτει τις σύγχρονες μορφωτικές ανάγκες.

─ Σίτιση των μαθητών με ευθύνη του κράτους. Δωρεάν Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και εμβολιασμοί όλων των παιδιών.

─ Καμία συγχώνευση, καμία κατάργηση σχολείου, ή τμήματος. 20 μαθητές ανά τμήμα. Σύγχρονα και ασφαλή σχολεία με ευθύνη του κράτους .Μόνιμοι, μαζικοί, διορισμοί εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού, ώστε να καλυφθούν όλες οι πραγματικές ανάγκες.

─ Ενίσχυση των δημόσιων δομών ειδικής αγωγής. Τμήμα ένταξης σε κάθε νηπιαγωγείο και δημοτικό. ─ Αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 15% του προϋπολογισμού.

─ Ενιαίο, υποχρεωτικό και αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν, 12χρονο σχολείο.

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014


Η Ένωση Γονέων  καλεί όλους τους συλλόγους γονέων, καθώς και τους γονείς, να συμμετέχουν με όποια οικονομική δυνατότητα έχουν, στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να μπορέσει ο μικρός μας μαθητής Θοδωρής να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πάγια θέση της Ένωσης είναι ότι η Υγεία είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό και ότι το κράτος θα πρέπει να καλύπτει εξ ολοκλήρου τα έξοδα σε θέματα Υγείας, χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ωστόσο, θεωρούμε ότι η αλληλεγγύη είναι πάντα αναγκαία και πρέπει αυτήν τη στιγμή να βοηθήσει στην εξασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για την επιτυχή έκβαση της περιπέτειας του μικρού μας φίλου.

Πιστεύω μας είναι,  ότι  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με την πίστη  και την έμπρακτη αγάπη μας θα βοηθήσουμε το Θοδωρή μας  να βγει σίγουρα νικητής  σε αυτήν τη δύσκολη μάχη της ζωής του!

Είναι επιτακτική η ανάγκη τα χρήματα να συγκεντρωθούν άμεσα καθώς το παιδί πρέπει να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο του εξωτερικού πιθανόν εντός της εβδομάδας.

O μικρός μας ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ χρειάζεται ακόμα ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ και ΑΙΜΑ.

ΓΙΑ ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ.

ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου